Sportzomer 2011 in Barcelona

    Deze zomer zullen wij (Charlotte, Marieke en Joëlla) in een team naar Barcelona gaan om daar de plaatselijke kerk te ondersteunen. Dat zullen wij voornamelijk doen door sport te gebruiken om het evangelie van Jezus Christus te brengen.

    Veel mensen in Spanje zijn katholiek, maar kennen Jezus niet persoonlijk. Wij willen de mensen met wie we in contact komen, graag laten zien dat het mogelijk is om een persoonlijke relatie met God te hebben, waardoor Hij ons steeds meer van Zichzelf wil laten zien en ons wil veranderen naar Zijn beeld.

    Wanneer u het leuk vindt om op de hoogte te blijven van wat wij meemaken, kunt u onze blogs lezen op http://www.athletesinaction.nl/sportzomer-2011/. Wij zullen gedurende het project proberen om hier zo vaak mogelijk iets op te zetten.

    Volg ook de berichtgeving op Twitter met de hashtag #aiasportzomer.