Doopdienst op 2 oktober

    Zondag 2 oktober a.s. hopen wij een doopdienst te houden.
    Deze keer doen we het op een andere manier: er komt een bad in/bij de Hoeckenisse en na de dienst vieren we deze dag met een maaltijd c.q. potluck.
    Na de dienst zijn er ook activiteiten voor de kinderen. In de ruimte van groep 1-5 komen spelletjes, kleurplaten, sjoelen, schminken. In de ruimte van groep 6-8, in het kooklokaal, zal er een beamer opgezet worden en draait er een film. Al deze activiteiten zullen door tieners begeleid worden.

    Voor wat het eten en drinken betreft: we houden een potluck, dat wil zeggen: iedereen neemt wat te eten en drinken mee voor het eigen gezin en wat extra voor de gasten. Er is ook (beperkte) mogelijkheid om iets op te warmen.

    Voor meer informatie kunt u contact opnemen met fam. Van den Akker of fam. Konijnendijk.