Werk- en Getuigenisteam naar Albanië

  Maandag 17 oktober jl. vertrok het werk & getuigenisteam met deelnemers uit onze lokale gemeenten naar Gorre in Albanië. Ze ondersteunen daar onze  zustergemeente door te werken aan de afbouw van de 2e verdieping van het multifunctioneel centrum. Alex en Edwin zijn ook mee.

  Hieronder zie je foto’s van het werk dat wij als ‘Team Hoeksche Waard’ uitvoeren. Het gaat om het vergroten van één van de klaslokalen van de kleuterschool. Dinsdagochtend (18 okt.)  zaten de kindertjes nog op school en ’s middags lag de hele buitenpui er al uit. Daarna zijn we begonnen met het metselen van de nieuwe muren, het plaatsen van raamkozijn en de deur.

  De sfeer in het team is heel fijn. We hebben de afgelopen twee dagen verder gewerkt aan de uitbouw van het kleuterlokaal.
  De vorderingen worden door de kinderen die elke ochtend op school zijn nauwlettend gevolgd.
  Ze kijken steeds nieuwsgierig om het hoekje en ze worden al een beetje vrijer naar ons toe.
  Vrijdagavond hebben we met het hele team en een aantal mensen uit de Albanese gemeenschap gebarbecued.
  Wij hebben zelfs nog met de kinderen gevoetbald.
  Zaterdag  tot 12 uur gewerkt en daarna  het dorpje Lushnjë bezocht. Dit is het dorp waar het hotel staat.
  Zondag gaan we naar de dienst in Gorre en daarna de toerist uithangen. Maandag gaan er dan weer met frisse moed tegen aan want het lokaaltje MOET wel af. (Persoonlijk doel van ‘Team Hoeksche Waard’)

  Wij vragen of  jullie voor het team en speciaal voor Alex en Edwin willen bidden dat zij daar veel goed werk mogen verrichten. 
  Op 29 oktober komen ze weer huiswaarts.

  De belevenissen zijn ook te volgen op de site:
  https://sites.google.com/site/wgteam2011

  Tags: