Roemenië nieuws

  Het inzamelen van hulpgoederen voor Roemenië verloopt nogal altijd heel goed.
  Ik (Kees) vertrek dan ook komende donderdag a.s. (11 november) weer naar Roemenië, samen met Anne Knoot en nog een vriend.
  Behalve dat we spullen gaan brengen, zullen we dit keer ook drie dagen klusjes gaan doen!
  Ook een vorm van hulp, waar ze daar erg blij mee zijn!

  Het transport van de spullen vraagt ook om het nodige materieel hiertoe. We hebben hierbij echter alle keren de aanhangwagen van Arie Konijnendijk mogen gebruiken, waarmee we logischerwijs bijzonder blij zijn! Daarnaast heeft Dirk Goudswaard een bus gekocht, welke hij beschikbaar stelt voor het vervoer van hulpgoederen m.b.t. Roemenië. Wij zijn hem hier uiteraard enorm dankbaar voor!

  Voor het sorteren en het opslaan van de hulpgoederen hebben wij via Edwin Both een loods toegewezen gekregen op het industrieterrein in Heinenoord! Dit was lange tijd een perfecte oplossing! Feit is echter dat het aanbod inmiddels zo groot is, dat we ruimte tekort komen.
  Daarnaast komt de winter er weer aan en wordt het eigenlijk te koud om in de loods te moeten sorteren. Wij zijn daarom op zoek naar een extra ruimte; vooral om te sorteren. Het zou voor ons het meest praktisch zijn als dit in de buurt van Heinenoord zou zijn. Mocht iemand van u hiervoor een geschikte locatie weten, horen wij dit heel graag van u!

  Tot slot willen wij nog even aangeven, dat wij komende donderdag rond 19.00/19.15 uur vertrekken vanaf Blaaksedijk Oost 24! Een aantal keren hebben wij bij ons vertrek met elkaar gebeden en een stukje uit de Bijbel gelezen. Wij hebben dit iedere keer als een enorme bemoediging ervaren. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, willen wij u vragen om rond 18.30 uur bij ons te zijn. Natuurlijk zorgen wij dan voor een kopje koffie………
  (Er zal die avond ook het bekende roze spaarvarkentje op tafel staan, waar u uw evt. giften m.b.t. de brandstofkosten in kunt deponeren. Ook hiertoe alvast onze oprechte dank)!

  Wilt u voor een Gezegende en veilige reis bidden.
  Bij terugkomst uit Roemenië hoort u beslist nog van ons hoe de reis verlopen is!

   
   
   
  Hartelijke groet,
  Kees en Edwin