Reactie op gemeenteavond 13 november

  Velen van jullie hebben al dan niet gevraagd mondeling en sommigen zelfs schriftelijk, een reactie gegeven over de gemeenteavond. Hieruit blijkt dat de voorgestelde plannen positief zijn ontvangen en jullie betrokken zijn bij het proces. Daar zijn we heel blij mee.

  Om het goed levendig te houden en vanwege een paar vergaderingen in de komende weken door de visiegroep en de kerkenraad over de plannen hebben we nog een paar vragen op de website gezet zodat jullie de gelegenheid hebben om ons nog weer meer te informeren over bijvoorbeeld wat jullie in het bijzonder aanspreekt.

  Je kunt om je geheugen nog weer even op te frissen op de website ook de twee presentaties over resp. teambediening en gave(n) jaar 2012 vinden. We stellen het op prijs als jullie in de komende week onderstaande vragen zouden beantwoorden.

  Alvast bedankt voor jullie meedenken of beter gezegd betrokkenheid.

  Kerkenraad en visiegroep.

  [contact-form-7 id=”636″ title=”13november2011″]