Meteen naar de inhoud

Geslaagde tienerdienst!

    Afgelopen zondag was er in onze kerk een dienst die door en voor tieners georganiseerd was. Het thema was True Colors. Spreker Arjon de Lege vertelde dat je kleuren alleen kunt zien als er licht is. Door het licht van Jezus kan jij je echte kleuren laten zien en Zijn liefde doorgeven aan de mensen om je heen. Als de wereld om je heen grijs lijkt, vraagt het lef om kleurrijk te zijn.

    true colorsDe tieners hadden een prachtig filmpje gemaakt dat je hieronder kunt bekijken. Hier vind je ook het praatje van Arjon de Lege. De 9-koppige band bestond volledig uit tieners. Met stevige drums en gitaren brachten ze Nederlands- en Engelstalige nummers. Bezoekers vonden het een feest. Het thema kwam duidelijk over en het enthousiasme van de tieners was aanstekelijk.

    Als je nieuwsgierig bent geworden, neem dan gerust contact op met de predikant voor de jeugd, Jaap Maris. Je kunt ook op zondag om 10.30 naar De Hoeckenisse, Molendijk 55 in Klaaswaal komen.