Meteen naar de inhoud

Goede Vrijdag en Pasen

  Goede Vrijdag

  Op Goede Vrijdag 25 maart herdenken wij het lijden en sterven van Jezus. Om 19.30 zal de dienst beginnen waarin we het avondmaal vieren. Voorafgaand aan de dienst willen we graag gezamenlijk een maaltijd hebben waarin bijbelgedeeltes gelezen zullen worden.

  Vanaf 17.30 uur staat de deur voor u open. Ongeveer 17.45 uur zal de maaltijd beginnen. Aan het eind van de maaltijd en tijdens de dienst zullen de kinderen, tussen 5 en 11 jaar, op gepaste wijze worden vermaakt.

  U bent van harte welkom om bij de maaltijd aan te schuiven en de dienst bij te wonen.

   

  Pasen

  Op Paaszondag 27 maart vieren we de opstanding van Jezus. Ook voor deze dienst willen we u graag uitnodigen. De dienst begint om 10.30 uur.

  Het maakt niet uit of u al eens eerder in onze kerk bent geweest of dat u gelovig bent. Voelt u zich vrij om de sfeer te komen proeven. U kunt meer te weten komen over wat Jezus voor ons heeft gedaan en waarom Goede Vrijdag en Pasen zo belangrijk is voor christenen.