Meteen naar de inhoud

Tienerdienst

    DSC08286

    10 April is er weer tienerdienst.

    De dienst wordt helemaal door tieners verzorgd. De band bestaat uit tieners en de liederen zijn door één van hen uitgekozen. Ook de preek is aansprekend voor tieners. O.l.v. Jaap Maris, de tienerpredikant, is de dienst voorbereid.

    De vorige tienerdiensten waren een groot succes. Klasgenoten en familie kwamen kijken en waren verrast over de dienst. Er was een verrassend filmpje of een sketch over een bijbels onderwerp. Door de schitterende belichting zag de zaal er super uit. De band is altijd goed bezet en speelt wat nieuwere nummers en tiener-Opwekking.

    Als je nieuwsgierig bent, is dit dè gelegenheid om eens een kerkdienst te bezoeken. Het wordt een lekker ongedwongen dienst, zonder verplichtingen. Zorg dat je het niet mist!