Meteen naar de inhoud

Lidmaatschapsdienst

  In mei zullen we weer een lidmaatschapsdienst houden in de gemeente. Een gelegenheid om je formeel te verbinden aan elkaar en aan de kerk. Een geloofsstap, waarbij de basis is dat je een verlangen hebt om samen met anderen mee te bouwen aan het Koninkrijk van God!

  Kerk van de Nazarener NL
  Geheel tegen de heersende cultuur in misschien wel, waarin ‘je verbinden’ steeds enger lijkt te worden. En dan ook nog aan mensen die je niet zelf kiest, maar met wie je, door geloof, verbonden bent!
  Alleen Liefde kan dat bewerkstelligen! Liefde van God, Liefde voor God, en gekozen Liefde voor elkaar!

  Wil jij je verbinden aan de Kerk van de Nazarener? Wil je aan de gemeente bouwen en mede verantwoordelijkheid dragen? We willen onze kerk een Kracht van God in deze wereld laten zijn. Wil je jouw gaven en talenten daarvoor inzetten? Vanaf je 15e jaar mag je in de Kerk van de Nazarener zelfstandig lid worden.
  Als je dat graag wilt, stuur dan een mailtje naar frank@nazarene.nl