Meteen naar de inhoud

Opwekking 2016

  Zoals ieder jaar, gaan we met een groep vanuit de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard naar Opwekking in Biddinghuizen. We kamperen samen en we eten samen. De maaltijden worden verzorgd, dus dat is lekker makkelijk.

  Er is voor alle leeftijden van alles te doen. Kinderen, onderverdeeld naar leeftijd, hebben hun eigen samenkomsten. Er is een tienerterrein waar ze hun eigen bijeenkomsten en concerten hebben.  Op het hoofdterrein zijn ook verschillende tenten en het is vaak moeilijk om te kiezen waar je naar toe zal gaan. De sing-in op zondagmiddag is altijd een indrukwekkende belevenis. Zo veel mensen bij elkaar om God te prijzen, daar krijg je kippenvel van.

  Alle liederen van de nieuwe Opwekkings-cd worden natuurlijk gespeeld.

   

  singin Opwekking

  Tijdens de maaltijden horen we van elkaar waar ieder geweest is. Ieder kan z’n verhaal kwijt en er is, voor de tieners, altijd iemand om op terug te vallen.

   

  Opwekking 2015

  Omdat de groep niet groot genoeg is om een eigen plek op het kampeerterrein te krijgen, hebben we ons aangesloten bij de Kerk van de Nazarener Zaanstad. Hier kunnen we samen kamperen zoals we gewend zijn en ook nog nieuwe mensen leren kennen.