Meteen naar de inhoud

Prekenserie ‘Moeilijke levensvragen’

  Er zijn altijd vragen waar veel mensen bewust of onbewust mee rondlopen, zeker als je leven niet zo loopt als je zou willen. En zulke levensvragen zijn vaak ook niet in één zin te beantwoorden. De sprekers van onze kerk gaan de uitdaging aan om deze levensvragen te behandelen en vanuit een Bijbels perspectief samen naar antwoorden te zoeken. We willen de bezoekers aan het denken zetten en hen een nieuw inzicht geven over deze thema’s.

  Vanaf 2 oktober start de prekenserie ‘Moeilijke levensvragen‘. Hieronder staat een opsomming van de thema’s:

  2 okt: Waarom laat God dit toe?
  Ik snap er niks van!

  9 okt: Steeds conflicten……, hoe komt dat toch?
  Verlangen naar harmonie.

  16 okt: Kan ik ooit veranderen?
  Is er een weg naar vernieuwing?

  23 okt: Help, ik verdrink!
  (Over)leven in een complexe maatschappij.

  30 okt: Dood….. en dan?
  Kan ik leven met de dood?

  6 nov: Als je gezondheid wankelt, wat dan?
  Ben je wat je hebt?

  13 nov (tienerdienst): Wat moet ik nou toch met mijn leven??
  Waar ben ik voor gemaakt?

  20 nov: De dag dat ik faalde.
  Is er leven na een trauma?

  Onze diensten starten om 10.30 in de Hoeckenisse in Klaaswaal (Molendijk 55).

  poster-prekenserie-okt-2016