Meteen naar de inhoud

Tienerwerk

Onze visie op tienerwerk

We willen gezellige groepen vormen waarbinnen de tieners contact met elkaar en met God leren hebben. We willen hen opleiden en betrekken in wat er gebeurt zodat ze er voor kunnen kiezen om Gods weg te zoeken in hun leven en die weg ook gaan.

Tienerkringen

Ongeveer één keer in de twee jaar starten we een nieuwe tienerkring op. Deze kring van leeftijdsgenoten trekt met elkaar en hun kringleiders op naar jong-volwassenheid. Zo kan de onderlinge band en de band met de tienerkringleiders groeien en kunnen we elkaar aanmoedigen om Jezus te volgen in ons leven. De tienerkringen verzinnen zelf hun naam en komen ongeveer 1 x per 2 weken bij elkaar (behalve vakanties).
We hebben nu de volgende tienerkringen:
• De jongste kring heeft nog geen naam bedacht
• L.O.L. (Laat ons lachen)
• De Mobiele Pinguïns

Jongste kring

De jongste groep staat onder leiding van Mariëtte en Teije. Hierin zitten de tieners die één of twee jaar op de middelbare school zitten. De tieners hebben het gezellig met elkaar maar kunnen ook serieus met elkaar praten over onderwerpen die tijdens de avond worden aangedragen.

L.O.L. (Laat ons lachen)

Deze kring komt samen in de Hoeckenisse en staat onder leiding van Corine. Ze hebben dan een avond met elkaar waarin ze eerlijk kunnen praten, en een hoop lol kunnen maken. Soms wordt er ook met elkaar gegeten.

De Mobiele Pinguïns

De groep tieners bestaat uit de laatste klassen van de middelbare school en studerenden die zich nog tiener voelen. De groep komt ongeveer één keer per maand bij elkaar bij Peter Tas thuis, er is dan een leuke activiteit georganiseerd door onder andere Peter. Soms is er ook een bijbelstudie avond op de andere keer in de maand.

Hoeckenisse avonden

In principe is er behalve in de vakanties iedere vrijdag avond iets voor de tieners; óf de tienerkringen óf een gezamenlijke avond. De gezamenlijke avonden zijn vaak in de Hoeckenisse in Klaaswaal. Tijdens Hoeckenisse avonden worden er vaak georganiseerde spellen gedaan, om op een ontspannen sfeer elkaar te kunnen ontmoeten.

Alle tieners: welkom!

Movieclub

Op aanvraag is er de eerste zondag van de maand bij Peter Tas voor een film middag. Er wordt een film bekeken en Peter regelt een lekkere lunch. Op verzoek wordt soms tijdens een vakantie een movienight gehouden. Heel de nacht films kijken en gezellig met elkaar kletsen.