Meteen naar de inhoud

DNJI zomerkamp 2012

    Stel je voor… een week vol lol, een week zonder stress, een week lekker weg, een week vol met oude en nieuwe vrienden, een week om nooit te vergeten. Een unieke kans om elkaar en God weer te ontmoeten en beter te leren kennen. Behalve tijd voor elkaar, een boel lol, sport en spel, willen we deze week ook tijd maken voor God. Kortom…… je zult je geen moment vervelen want er is genoeg te doen, te zien, te horen en te beleven….
    Heb je daar zin in? Wil je deze zomer op een gaaf kamp gaan met allemaal te gekke mensen? Dan is het DNJI kamp wat voor jou. In de week van 14-21 juli gaan ruim 100 jongeren op een onvergetelijk kamp. Dit kamp wordt georganiseerd door de DNJI en is al jaren een groot succes en staat bekend om de vriendelijke mensen, de goede sfeer en de veilige omgeving.

    Voor meer informatie en jezelf opgeven, zie de site: http://www.dnji.nl/cms/events/52-dnji-zomerkamp-2012

    Tags: