Ga naar de inhoud
Home » Doopdienst !

Doopdienst !

    Op zondag 17 juni is er weer een doopdienst!   Geweldig!
    Verschillende mensen hebben aangegeven hun geloof graag te willen bevestigen door middel van de doop door onderdompeling, als zichtbaar teken van hun verlangen het ‘oude’ leven (waarin Christus geen ‘Heer’ was) te begraven in het watergraf, en op te staan in een nieuw leven, wat werkelijk toegewijd aan Christus wil zijn!
    Ook in deze daad van navolging mogen we Jezus volgen en de vreugde ervaren van het loslaten van ons ‘zelf’, om door Zijn Geest te mogen leven!
     
    We hebben als gemeente het openluchtzwembad van Klaaswaal afgehuurd, om daar vanaf 18.30 uur aan de doopdienst vorm te geven.
    ’s Morgens hebben we dan een gewone, korte, eenvoudige dienst, waarna we van de avond echt een gemeente(doop)feest, inclusief bezoekers en genodigden, willen maken.
    En graag vragen we natuurlijk bij deze ook al uw gebed voor de doopdienst, voor de dopelingen, voor hen die misschien nog twijfelen (Hand.22:16!), voor de gasten die er zullen zijn, en voor alle voorbereidingen die voor deze dag getroffen moeten gaan worden. En natuurlijk ook voor de predikant…
    Zet u deze datum alvast in uw agenda, zodat we met velen bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zullen zijn…

    Nog even wat praktische gegevens:

    Adres:   Openlucht zwembad Klaaswaal
    Kerkstraat 5, Klaaswaal
    Datum  17 juni 2012
    Tijd  18.30 – 19.45 uur
    Koffie & thee wordt verzorgd

    Zwemmen na dienst is het zwembad vrij om te zwemmen, vergeet dus niet om badkleding mee te nemen