Meteen naar de inhoud

Wat wilt u zingen in de praisedienst van 4 november?

    Op 4 november hebben we weer een mooie dienst in het kader van het 10-jarig bestaan van onze kerk. Deze keer wordt er een praisedienst georganiseerd om onze dankbaarheid voor 10 mooie jaren te tonen aan God. De dienst vindt plaatst op de gewone tijd van 10.30 uur en er zal een korte meditatie zijn.

    Samen willen we een liturgie opstellen. Een aantal liederen wordt gekozen door het muziekteam, de overige liederen mag jij bepalen. Daarom onze vraag welke liederen jij graag zou willen zingen in deze praisedienst. Geef het aan ons door en vermeld duidelijk de naam, liednummer en de bundel waar het lied in staat. Het muziekteam zal uit de aanmeldingen enkele liederen selecteren.

    Update: 29/10/2012: De liturgie is bekend. Daarom kunnen er geen verzoekliederen meer doorgegeven worden.