Meteen naar de inhoud

Bericht van Michelle

  Hallo lieve mensen,

  Zoals beloofd, bij deze een korte update over hoe het met mij gaat :

  Bij aankomst om half 9 ’s ochtends, op het vliegveld van Manchester, was de eerste uitdaging mijn koffers van de bagageband naar de uitgang krijgen. Daar zou hulp zijn, maar hoe krijg je alles daar zonder de gratis trolleys die men op Schiphol heeft? Wel, mijn oplossing (of moet ik zeggen, Gods oplossing?) was een groep (Engelse) studenten die mij hun spieren wilden lenen. Zodoende, mijn eerste indruk van het Engelse volk; gastvrij genoeg om loodzware koffers van een vreemdeling mee te sjouwen (en daarvoor de eigen koffers achterlaten!)

  Eenmaal aangekomen, nam Andrew, mijn 3ejaars-mede-student, mij mee naar de kerk die samenkomt op de campus.
  Wat een mensen! Ik was direct verkocht en ben daar gebleven. Ik doe daar nu jeugdwerk op vrijdag en geniet intens van de liefde die voelbaar aanwezig is in deze kerk.
  Dan, na een week vol spelletjes, rondleidingen en een avond uit in de Ierse bar, was daar de eerste lesdag. Best eng, maar achteraf gezien viel het mee. Het Engels gaat vooralsnog erg goed en het enige wat écht moeite kostte was het begrijpen van Griekse grammatica. (de Engelse term voor lijdend voorwerp, lidwoord, 4e naamval..)

  Dank jullie wel voor het gebed en de lieve berichtjes!

  Veel liefs en God’s zegen, Michelle 🙂                           

   

  U kunt op de hoogte blijven via onze kerksite en andere mogelijkheden zijn:

  http://xhertjex.tumblr.com/  of 

  http://www.facebook.com/miesjell