Meteen naar de inhoud

Lid worden ?

  Op zondag 2 december as.  hebben we weer een dienst waarin we nieuwe leden van harte willen verwelkomen in de gemeente.
  Het is altijd weer een vreugde en een zegen van God als mensen zich thuis voelen in de gemeente en zich dan ook door een zelf gekozen lidmaatschap officieel willen invoegen in onze Nazarenerfamilie!  Mocht ook u graag deze stap tot lidmaatschap willen zetten, dan nodigen we u van harte uit contact op te nemen met de predikant (frank@nazarene.nl of 0186-847668) om u daarvoor aan te melden.
  Als u over een eventueel lidmaatschap nog vragen hebt, dan nodigen we u uit dezelfde stap te zetten en die vragen dan ook serieus te willen bespreken.

  Wat betreft de tieners en de jongvolwassenen in de gemeente kent de Kerk van de Nazarener een eigen lidmaatschap van de kerk (na een eigen keuze!) vanaf de leeftijd van 15 jaar.
  Vanaf dat moment kan er zelf gekozen worden deel te willen zijn van de gemeente of misschien (nog) niet.
  Lidmaatschap betekent in de Kerk van de Nazarener ook een voluit kunnen meedenken en meebeslissen in het gemeenteleven t.a.v. van bijv. al die zaken die tijdens de jaarlijkse gemeentevergaderingen aan bod komen.