Meteen naar de inhoud

Update Michelle (2)

  Hallo allemaal! Bij deze even een berichtje over hoe het gaat 🙂

  Het is wat men hier noemt ‘Duister November’. In eerste instantie begreep ik dat niet, nu wel.
  Het is van 4 uur ’s middags tot 8 uur ’s ochtends donker en de deadlines beginnen te komen. Daarnaast is de stemming vaak gespannen en de klassen worden moeilijker… Maar, door dit alles heen zie je mensen hun relatie met God verdiepen. Waar de mensen eerst tv keken om te ontspannen doen ze nu aan Bijbelstudie en bidden ze samen. Er is hulp van oudere leerlingen voor ons, gespannen nieuwelingen en vriendschappen ontstaan of worden verdiept. (en hier en daar meer-dan-vriendschappen). Alleen daarom al zou ik de term ‘Duister November’ veranderen in ‘Verlicht November’, maar daar zijn ze het hier voor alsnog niet mee eens.

   
  Verder zijn mijn vader, zijn vrouw en Annick hier geweest vorige week, dat was super leuk. En afgelopen weekend ben ik met een van de andere studenten hier naar Whitby geweest. (dat ligt aan de Engelse kust, ik kon zwaaien naar Nederland) Nu zijn de uitstapjes voorbij en moeten we vooral hard werken om alle essays af te krijgen, maar met de nieuw verkregen energie moet dat wel lukken. Des te meer omdat het werk meestal interessant is en gesprekken op gang brengt waarvan je meer leert dan van de opdracht zelf. (In het bijzonder als de persoon met wie je spreekt uit Zimbabwe komt en nog nooit van vrouwenrechten heeft gehoord.)

   
  Goed, nu heb ik nog 3 minuten tot mijn les begint.

  God’s zegen en veel liefs!

  Michelle