Meteen naar de inhoud

Week van gebed 2013: van 20 tot 27 januari

    Onze kerk heeft besloten om dit jaar mee te doen aan de landelijke week van gebed die wordt georganiseerd door de Evangelische Alliantie in samenwerking met de Raad van Kerken. Vele kerkgenootschappen doen hieraan mee. gevouwen handenDat is toch geweldig om in de eerste maand van het jaar een week met gebed te beginnen en dan het hele jaar uit mogen zien naar wat God gaat doen. Een goed begin is het halve werk! En vele, zo niet alle, goede dingen zijn met gebed begonnen.
    Het landelijke thema is ‘Wandelen met God’. Het nodigt uit om op weg te gaan met God. Persoonlijk of samen met anderen. Daarbij heeft een wandeling iets onbevangens en ongedwongens. Zo mag het ook bij ons zijn. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen uit de gemeente te betrekken bij het gebed en vooral bij het gezamenlijk gebed.
    Op zondag 13 januari geeft Frank van den Akker in zijn prediking aandacht aan het gebed en vervolgens geeft Harry Vervelde op zondag 20 januari  een soort aftrap voor de week van gebed waarin we op de vijf doordeweekse avonden een uur ( van 19.00 uur tot 20.00 uur) bij elkaar willen komen in de Hoeckenisse (crèche en tienerruimte). Zondag 27 januari sluit Frank de week van gebed af met nog weer aandacht aan het gebed.

    Tags: