Meteen naar de inhoud

Nieuws van het Kinderadoptieplan

    In de armoede van Kinshasa, Congo, schijnt een straaltje hoop nu er een KinderOntwikkelCentrum gesponsord wordt.

    Deel je vreugde hierover door dit bericht te delen of te ‘liken’.
    https://www.facebook.com/KinderAdoptiePlan

    In Kinshasa, de hoofdstad van de Congo, is een KinderOntwikkelCentrum gestart. Congo is een van de vijf armste landen ter wereld. Jaren lang heeft de dominee van de kerk van de Nazarener zelf geïnvesteerd om deze kinderen onderwijs te kunnen geven. Maar er is een tekort aan alles. Het KinderAdoptiePlan heeft, op initiatief van twee kerken van de Nazarener in Nederland, zich voor deze kinderen ingezet. Nu kunnen de kinderen financieel ondersteund worden. Dit betekent dat deze kinderen nu een hoopvolle toekomst hebben!!!

    KAP-Congo