Meteen naar de inhoud

Oproep van het sfeerteam

  Inmiddels zijn de laatste stappen zo´n beetje gezet in het kader van het opleuken van de kerkzaal. Er zijn nog enkele dingen te regelen, maar dat zijn details. De grote dingen zijn gebeurd, het kruis hangt, de open altaar banken zijn gemaakt, nieuwe lopers enz. Nu rest er nog één ding en dat is de inzet van de gemeente om dit beeld te continueren.

  We hebben het als team al enkele keren uitgeprobeerd, als we een combinatie maken met de mensen die volgens het rooster zich inzetten om de stoelen zetten, nog één persoon extra hebben. Dan is het mogelijk om met twee mensen in drie kwartier het podium met attributen te plaatsen en de stoelen te zetten. Het enige is dat dit in plaats van 09:30 uur al om 09:00 uur moet gaan gebeuren in verband met het opstellen van geluid en muziek. Dus nu een dringende oproep aan mannelijke vrijwilligers om zich op te geven hiervoor. Als we totaal met de stoelenzetters 20 mensen hebben dan betekent dit dat u één keer in de 10 weken, drie kwartier werk voor de kerk moet leveren. Waarvoor u dus heel veel terug krijgt.

  Het mooiste is als er koppels gevormd kunnen worden , die eventueel met elkaar meerijden, zodat bijvoorbeeld niet altijd de vrouw en-of de kinderen vroeg mee moeten komen. Wilt u hier is over na denken en bespreken met elkaar. Dan zullen wij (Robin Verschoor en ik) de volgende zondag dat is dan zondag 2 juni , bij de uitgang staan met inschrijfformulieren waarop wij dan van alle mannen , want die doen natuurlijk allemaal mee, uw telefoonnummer en email adres willen noteren om zo een rooster te kunnen samenstellen en door te kunnen sturen. Samen met een schema voor het uitzetten van het podium, stoelen en verdere zaken.

   

  Wij rekenen op jullie

  Hartelijke groet Rinus Mulder, namens het gehele sfeerteam.

   

  PS: laat het niet een kale boel worden omdat er geen aanmeldingen zijn.