Meteen naar de inhoud

DNJI zomerkamp 2013

  Wat is een zomerkamp?

  Er wordt weer een DNJI jeugdkamp georganiseerd voor alle jongeren uit de kerk van de Nazarener Nederland. Dit jaar van 13 t/m 20 juli in Sint-Michielsgestel. Er is al vanaf oktober gewerkt aan een geweldig programma met alle onderdelen die op een tienerkamp aanwezig moeten zijn: diensten, sport en spel, avondwandelingen, workshops, bijbelstudies en watergevechten. Een vol weekprogramma waarin veel staat te gebeuren, herinneringen voor een jaar, vriendschappen voor het leven en keuzes voor de eeuwigheid.

  Voor wie is het bedoeld?

  Iedereen die het afgelopen jaar naar de brugklas ging tot 21 jaar is welkom. Het kamp is dit jaar opgedeeld in drie leeftijdsgroepen beginnend bij 1e en 2e jaar middelbare school, 3e en 4e jaar en de laatste groep 5e en 6e jaar. De indeling is anders dan voorgaande jaren dit is gedaan om een kleinere veiligere sfeer te creëren waar binnen de kampen iedereen elkaar kent.

  Waarom moet je mee?

  Een super toffe week zonder ouders met meer dan 100 leeftijdsgenoten. Nog niet overtuigt? We gaan: nieuwe vrienden maken, God ontmoeten, super toffe diensten beleven, er is knotsgekke leiding, er worden watergevechten gehouden en misschien is er zelfs een dropping. We gaan wandelen, lachen, fietsen, sporten, zingen, lol maken, voetballen, dansen, gek doen, nieuwe vrienden maken, God ontmoeten, lol maken, elkaar ontmoeten, kletsen, thee drinken en nog meer lol maken. Als dat nog niet genoeg is, we hebben tussendoor ook nog tijd in het programma gevonden voor vrije tijd.

  Voor meer informatie en inschrijven : www.dnji.nl