Meteen naar de inhoud

Ontdek je talenten en gaven in de Studiereis naar Gavenië

    Heb jij al gemerkt dat een aantal gemeenteleden hun talenten en gaven veel beter zijn gaan inzetten? Zij hebben de studiereis naar Gavenië gevolgd. Wil jij ook je talenten en gaven ontdekken? Schrijf je dan in voor de derde gavencursus die in januari 2014 begint!

    Om de twee weken zullen we op de cursusavond de gezamenlijke zoektocht naar onze gaven voortzetten. Er zijn geen kosten aan verbonden aan de cursus; een actieve en ontdekkende houding zijn wel vereist. En vergeet niet dat je ook huiswerk mee krijgt. Onder leiding van de reisleider Arnout Vree zullen maximaal 10 deelnemers deze interactieve reis maken. Ook als je geen lid bent van onze gemeente, ben je van harte welkom.

    De cursusdata zijn: 7/1, 21/1, 4/2, 25/2, 11/3, 25/3 en 8/4. We starten om 19.45 uur met koffie en thee.


    [contact-form-7 id=”907″ title=”gavencursus”]