Ga naar de inhoud
Home » Werk en Getuigenisteam 2014

Werk en Getuigenisteam 2014

    Elke 3 jaar zendt de districtszendingsraad een Werk en Getuigenisteam uit naar een project van de Kerk van de Nazarener om daar gedurende 2 weken te helpen bouwen.
    Work&WitnessDit project wordt gekozen tijdens de zendingsjaarvergadering van het district waar afgevaardigden uit elke gemeente aanwezig zijn. Tijdens deze reis is er ook tijd om contacten te leggen met de lokale bevolking en kerkgemeenschap. Ook kunnen kinderactiviteiten worden opgezet indien mogelijk. Naast het dienstbaar bezig zijn voor anderen, werk je ook aan je eigen geestelijke ontwikkeling. Mensen van alle leeftijden zijn welkom, voor een ieder is er wel een taak te vinden. Financiën mogen geen belemmering zijn om mee te gaan.

    Voor 2014 is gekozen voor Roemenië,
    meer info: http://zending.nazarene.nl/index.php/volgen/werk-en-getuigenisteam
    of bij de zendingsraad