Meteen naar de inhoud

Getuigenisdienst 2013

  Zondag 29 december as.  willen we met elkaar terug kijken op het afgelopen jaar tijdens de getuigenisdienst.

  Heb je het afgelopen jaar bijzondere dingen of momenten met God beleefd en wil je deze delen met de gemeente, dan kan dat op deze ochtend. Een getuigenis kan voor een ander een enorme bemoediging zijn.Kruis

  Het is goed om dingen te delen met de gemeente zodat we weten wat er bij de ander leeft en wat de ander bezig houdt. Zo kunnen we omzien naar elkaar, elkaar steunen, voor elkaar bidden en samen danken.

  Misschien heb je een lied waar je veel kracht uit haalt of wat een bijzondere betekenis voor je heeft. Vertel gewoon in het kort waarom dit lied nu juist je lievelingslied is. Dat is al een getuigenis op zich.
  Je mag zelf iets vertellen bij het lied, maar ik wil het ook voor je doen als je dat niet ziet zitten.

  Getuigenissen en liederen graag voor 24 december mailen naar: alexdekoning@live.nl
  Laten we er samen één grote getuigenis van maken.