Meteen naar de inhoud

Opwekkingsconferentie 2014

  Ben je van jezelf al opgewekt of kan je wel wat Opwekking gebruiken?? Geef je dan nu op voor de Opwekkingsconferentie!!

  pinksterconferentie2012-luchtfotoVanaf 31 januari kun je je weer opgeven voor de opwekkingsconferentie die dit jaar plaatsvindt van 6 tot en met 8 juni in Biddinghuizen Walibi World. Je kunt je tot 9 mei opgeven maar hoe eerder iedereen zich opgeeft, hoe meer rekening ze houden met onze voorkeur voor veld. Wie zich voor 1 april opgeeft, krijgt korting. Dat is nóg een reden om je snel op te geven.

  We hopen weer met een grote groep te gaan. Dit jaar vormen we samen met de Kerk van de Nazarener Breda een groep. Dit is een mooie gelegenheid om weer nieuwe mensen te leren kennen of bestaande vriendschappen aan te halen.

  Meld je daarom zo snel mogelijk aan via de site van opwekking: www.opwekking.nl bij kamperen.

  Zodra je van hen het reserveringsnummer gemaild krijgt, wil je dit dan doormailen aan: erikadekoning@live.nl.
  Ik zorg dan dat je op de lijst komt te staan en je krijgt later alle info die je nodig hebt! Let op: ik heb dit nummer echt nodig anders krijgen we geen kampeerplekje voor jou toegewezen.

  Zoals andere jaren is er ook deze keer de mogelijkheid om, tegen een kleine vergoeding, met de groep te eten. Dit is altijd heel gezellig en ook makkelijk dus dat zou ik je zeker aanraden! Je kunt dit aangeven als je me je reserveringsnummer mailt.
  Dus, meld je aan en ga mee dit jaar!!