Meteen naar de inhoud

Menselijke gevoelens

  We hebben er allemaal mee te maken; gevoelens. Sommige gevoelens zijn prettig en positief. Maar soms drukken ze zo’n negatief stempel op ons leven, dat we er geen raad mee weten. In een serie van 7 preken besteden verschillende sprekers aandacht aan veel voorkomende gevoelens.
  15-2 Schuldig? Beschaamd? Van ruilen komt huilen!?
  22-2 Blijdschap! Een Bron van léven!
  1-3 Angst, een slechte raadgever…?
  8-3 Verdrietig? Gepest, eenzaam, verlaten? En nu?
  15-3 Bitterheid? Jezus bevrijdt!
  22-3 Verliefd? Hèlp, wat voel ik toch…?
  29-3 Jaloezie; maakt méér kapot dan je lief is!

  De Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard nodigt u van harte uit. Omdat gevoelens ertoe doen…!
  De diensten beginnen om 10.30 uur. Na de dienst is er een kopje koffie of thee en de gelegenheid tot napraten. Voor de basisschoolkinderen zijn er aparte activiteiten bij de zondagsschool en voor de allerkleinsten is er een crèche.

  flyer gevoelens