Meteen naar de inhoud

Bewust naar Pasen…!?!

  Uitnodiging-Paasdienst-2015Zoals ook vorig jaar, willen we ook dit jaar weer als gemeente bewust naar Pasen toeleven!

  Het wonder van de Opstanding, als misschien wel het grootste mysterie van het Christelijk geloof, is het waard om bewust beleefd te worden! Daarom ook dit jaar een serie diensten, om zowel de aanloop naar de kruisiging, als het feest van de overwinning, maximaal te vieren en te beleven!

  We starten op woensdagavond 1 april om 19.30 uur met een korte dienst waarin Hans Bleeker de meditatie verzorgt. Vervolgens gaan we verder op donderdag 2 april, dezelfde tijd, waarin Arnout Vree ons meeneemt in de richting van Golgotha. Op Goede Vrijdagavond 3 april staan we met elkaar stil rondom het kruis, en gebruiken we met elkaar de Maaltijd met de Heer. We starten ook dan om 19.30 uur en Jaap Maris neemt ons mee de bijbel in.

  Op zondagmorgen 5 april, gewoon om 10.30 uur, ontmoeten we een OPEN GRAF! De Heer is waarlijk opgestaan!
  De dienst staat dan onder leiding van Frank van den Akker.

  Voor wie in de bijbel mee wil lezen en/of beleven: Als je vanaf aanstaande vrijdag, 27 maart, elke dag een hoofdstuk uit het Johannes evangelie leest, te beginnen bij Johannes 12, dan komt Pasen heel dicht bij!

  Zegen in alle voorbereiding.

  Laat het niet ‘zomaar’ Pasen zijn!

  Hieronder de uitnodiging die u (digitaal) kan gebruiken of om uit te printen.

  Download de Uitnodiging Paasdienst 2015