Meteen naar de inhoud

Tienerdienst Hoekse Waard groot succes!

    IMG_2730Afgelopen zondag was in de kerk van de Nazarener Hoekse Waard de halfjaarlijkse tienerdienst. Licht, geluid, toneel, film en nog veel meer. De jeugdband speelde de sterren van de hemel. Heaven’s Next Topmodel was het thema. In het praatje vroeg Joël (15 jaar) zich af of hij mee zou doen aan die wedstrijd. IMG_2751Vanuit zijn favoriete Bijbeltekst (Romeinen 12 vers 12) vertelde hij dat het aankomt op vertrouwen op God, ook als het moeilijk is. Bidden is de motor…
    Een aantal tieners zal komende vrijdag naar Roemenië vertrekken. Daar gaan ze in Sighisoara helpen bij het afmaken van een kerkgebouw en activiteiten organiseren voor de mensen daar. De tieners hebben op verschillende manieren geld verdiend om hun reis en activiteiten te bekostigen.