Meteen naar de inhoud

Lunch met Joodse gerechten 13 september

    Zondag 13 september hebben we genoten van de heerlijke Joodse gerechten die door een groepje kookliefhebbers waren bereid. We willen een aantal keer per jaar na de dienst een gezamenlijke lunch organiseren. Dit geeft iedereen de gelegenheid om eens gezellig bij te kletsen of anderen wat beter te leren kennen. Er was ook een aantal gasten die op een informele manier kennis konden maken met de Kerk van de Nazarener in Klaaswaal.
    Deze keer waren er zo’n 70 mensen. De kinderen vonden het geweldig om de druiven zo van de ranken te mogen plukken.
    Velen staken een handje toe om te helpen met het opbouwen en opruimen van de zaal.
    We houden u op de hoogte wanneer de volgende lunch zal plaats vinden. Dan hopen we veel nieuwe gasten te kunnen verwelkomen.