Meteen naar de inhoud

Ontdek je geestelijke gaven op de studiereis naar Gavenië

  Ken jij jouw geestelijke gaven?
  Welke geestelijke gaven en talenten heeft God jou gegeven? Wil jij meewerken aan het Koninkrijk van God, maar je weet nog niet hoe je dit het beste kan doen? Maak dan de studiereis naar ‘Gavenië’. Dit is een gavencursus van 7 avonden waarin je in een groep van tussen de 6 en 12 deelnemers op zoek gaat naar jouw unieke combinatie van gaven en talenten.

  Actieve studiereis
  Om de twee weken zullen we op de cursusavond de gezamenlijke zoektocht naar onze gaven verder voortzetten. Er zijn geen kosten aan verbonden aan de cursus; een actieve en ontdekkende houding zijn wel vereist.
  En vergeet niet dat je ook huiswerk mee krijgt.

  Cursusgegevens
  De cursusdata zijn 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 16/5 en de cursuslocatie is in Maasdam. We starten telkens om 19.45 uur met koffie en thee.

  Inschrijven
  Hieronder kan je je inschrijven.

  [contact-form-7 id=”907″ title=”gavencursus”]