Ga naar de inhoud
Home » Doopfeest op 3 september 2017 in Klaaswaal

Doopfeest op 3 september 2017 in Klaaswaal

  Op zondag 3 september om 17.00 uur is het weer zover. Het jaarlijkse doopfeest van onze gemeente. En dit jaar willen 5 dopelingen hun overgave aan Jezus belijden door zich te laten dopen in het buitenzwembad van Klaaswaal. Geweldig om te zien dat zowel jongeren als ouderen op deze manier getuigen van hun geloof.

  Na afloop van deze dienst is er ruim de gelegenheid voor een gezellig samenzijn met elkaar en om ook onze gasten te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook het zwembad is daarbij toegankelijk voor wie wil!

  Bij regen wordt het doopfeest in de Hoeckenisse in Klaaswaal gehouden. En ’s ochtends wordt er GEEN dienst gehouden om 10.30 uur. Alles is die dag gericht op het dopen van 5 mensen.

  Doopfeest28juni2015-1

  ‘Wat aarzel je nog…? Sta óp, en laat je dopen…! (Hand.22:16)’

  Tags: