Ga naar de inhoud
Home » Thema tienerdienst 26/11: Sta es ff stil

Thema tienerdienst 26/11: Sta es ff stil

  God ontmoeten? Hoe werkt dat?

  Op zondag 26 november, om 10:30 uur, is er weer een tienerdienst in de Kerk van de Nazarener in de Hoeckenisse (Molendijk 55) te Klaaswaal. De dienst wordt bijna volledig georganiseerd door de tieners zelf, die over hun leven en de eventuele rol van God daarin, nagedacht hebben.

  Tijdens deze dienst zetten zij hun gaven en talenten in om het thema “Sta es ff stil” verder uit te werken. Hoe vaak staan wij echt stil in dit leven, en komen we werkelijk in de rust om iets van God te horen of te ervaren? Hoe kunnen we God zoeken én vinden? Hoe raken we even weg uit de drukte van elke dag?

  Deze dienst is vooral gericht op tieners, maar zeker ook voor alle andere belangstellenden interessant. Muziek, film, drama en overdenking spelen allemaal een rol in deze dienst.

  Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst met ons mee te vieren!

   

  Uitnodiging Stil jpgh.jpg