Ga naar de inhoud
Home » Maskerade als thema tienerdienst 15 april 2018

Maskerade als thema tienerdienst 15 april 2018

  Op zondag 15 april, om 10:30 uur, is er weer een tienerdienst in de Kerk van de Nazarener in de Hoeckenisse (Molendijk 55) te Klaaswaal. De dienst wordt grotendeels georganiseerd door de tieners zelf, die over hun leven en de eventuele rol van God daarin, nagedacht hebben. Tijdens deze dienst zetten zij hun gaven en talenten in om het thema “Maskerade” verder uit te werken.

  Maskerade-640

  Hoe vaak dragen wij in het leven maskers? En is dat slecht? Hoe vaak durven wij echt te zijn? Het lijkt soms zo moeilijk om te zijn wie je bent, maar is het niet juist veel makkelijker om wel jezelf te zijn? Bij God zijn we altijd welkom, Hij kent ons volledig en ziet onze maskers. Bij Hem mogen we komen met en zonder masker!

  Deze dienst is vooral gericht op tieners, maar zeker interessant voor volwassen.
  Muziek, drama en overdenking spelen allemaal een rol in deze dienst.
  Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dienst met ons mee te vieren!