Meteen naar de inhoud

Nazarenercursus gaat weer van start!

  Nieuwsgierig naar waar onze kerk nou eigenlijk echt voor staat en gaat? Wil jij, de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard beter leren kennen? Ben je toe aan een verfrissing in je geloofsleven, en wil je weer eens geprikkeld worden? Loop je misschien vast in je theologisch denken, en wil je daar samen met een groep anderen eens echt over in gesprek? Zoek je naar verdieping in je relatie met God en wil je doorleren? Of, overweeg je om lid te worden van onze gemeente? Dan is de Nazarenercursus vast écht iets voor jou!

  alone-1869997_640

  In een serie van ongeveer 12 avonden gaan we met elkaar op weg om van alles en nog wat te verkennen en te doordenken. Wat is nou eigenlijk ‘zonde’? En hoe word je ‘heilig’? Hoe zijn wij kerk ‘in en voor deze wereld’, en hoe gaan we op gezonde wijze om met de bijbel? Respect voor elkaar, een gezonde openheid, een leerhouding, verlangen naar God, en een stukje hartscontact naar elkaar, bepalen de sfeer waarin we met elkaar deze cursus willen vormgeven.

  Het is een echte kennismaking met onze kerk, waar we met elkaar deel van mogen zijn! Ook jonge(re) mensen (vanaf 17 jaar) zijn van harte welkom! Het is nog niet bekend op welk moment de cursus wordt gegeven, dat gaat in overleg.

  De geplande zondagavonden zijn: 13 en 27 januari, 10 en 24 februari, 10 en 24 maart, 7 en 28 april en nog wat avonden in mei.
  Mocht je meer informatie willen hebben, of je willen opgeven voor deze cursus, neem dan even contact op de dominee Frank van der Akker.