Meteen naar de inhoud

Cursus ‘Bidden, van verplichting naar verlangen’

  Verlang jij naar vernieuwing én verdieping in je gebedsleven? Zet dan met ons 40 dagen apart om je gebedsleven een impuls te geven. Samen, biddend onderweg naar Pasen!

  Binnenkort komt Sylvia Oosterwijk een cursus geven hierover! Het thema van deze cursussen is ‘bidden, van verplichting naar verlangen’. De cursus wordt op 2 manieren gegeven, digitaal én in een lokaal. Twee verschillende manieren, los te volgen, maar ook allebei tegelijk!

  De digitale cursus is een challenge, 40 dagen gebed richting Pasen. Je ontvangt 5 uitdagingen voor je gebedsleven. Je ontvangt blogs, vlogs, podcasts en inspirationals. Deze cursus is op elk moment van de dag te volgen, startdatum is 6 maart. Aanmelden voor deze challenge kan via http://eepurl.com/gf1NyD

  De andere cursus wordt gewoon gegeven in een lokaal, met elkaar. Vragen die we met elkaar bespreken zijn: Wat is bidden eigenlijk en hoe doe je dat? Heeft bidden zin? Praat God echt terug, hoe herken je zijn stem? Hoe ga je om met teleurstelling? Wat als je helemaal niets ervaart? Heeft bidden invloed op onszelf, anderen en God? Als bidden net zo belangrijk is voor een christen, als zuurstof voor het lichaam, hoe komt het dan dat ik na 5 minuten begin te draaien op mijn stoel?

  Verlang jij naar een intieme relatie met God? Naar vernieuwing en verdieping van je gebedsleven? In deze cursus ontvang je hele concrete aanwijzingen en adviezen voor je persoonlijke gebed. We maken een persoonlijke reis, een reis van verplichting naar verlangen. We gaan in op al deze vragen en staan uitgebreid stil bij hoe je in de praktijk Gods stem (beter) kunt leren verstaan. Aanmelden voor deze cursus is niet verplicht maar wel fijn. Het e-mailadres voor aanmelding staat in de afbeelding.

  Beamer gebed

  De drie cursusavonden vinden plaats in Maasdam (Sportlaan 3d) en beginnen om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur met koffie en thee. De volgende data staan gepland:

  • zondag 17 maart
  • zondag 31 maart
  • dinsdag 9 april

  Aanmelden is niet verplicht en je bent ook welkom als je maar één van de avonden kunt. Het aanmelden is wel handig om te weten hoeveel deelnemers er zijn (i.v.m. het uitdelen van materiaal). Gebruik voor het aanmelden het e-mailadres in de afbeelding.