Meteen naar de inhoud

Zondag 8 september 2019 – Themadienst ‘Geloof en (on)recht’

    Ieder mens heeft het recht om in vrijheid te leven! Echter, wereldwijd zijn er meer slaven dan ooit in de wereldgeschiedenis. Miljoenen kinderen, vrouwen en mannen zijn slachtoffer van slavernij en worden mishandeld, verkracht en uitgehongerd.

    International Justice Mission (IJM) is één van de grootste organisaties die opkomt voor de vrijheid en rechten van deze mensen. Op zondag 8 september zal er in de Kerk van de Nazarener – Hoeksche Waard een dienst gehouden worden met het thema ‘Geloof en (on)recht’. Ruben Vlot, verbonden aan IJM-Nederland, zal in deze dienst over dit thema komen spreken.

    Aanvang is om 10.30 uur in muziekcentrum Prinses Juliana, Industrieweg 5 in Klaaswaal. Voor kinderen van 0-4 jaar is er crèche. Kinderen uit groep 1-8 hebben hun eigen dienst. Van harte welkom!