Ga naar de inhoud
Home » Churchparty zondag 10 november – Meet the teens!

Churchparty zondag 10 november – Meet the teens!

    Op zondag 10 november is er weer een speciale dienst. De tieners van de gemeente zijn bezig met de voorbereidingen van een echte Churchparty! Het thema is ‘Meet the teens’ en deze dienst wordt geheel door de tieners georganiseerd. Deze dienst wordt gehouden in de Hoeckenisse (Molendijk 55, Klaaswaal).

    We hebben dan géén ochtenddienst, wel is er vanaf 17:00 uur een feest waarvoor iedereen uitgenodigd is! Van jong tot oud! Een fijne manier om elkaar te ontmoeten, om God te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen. 

    Vanaf 16:30 uur is er een inloop, vanaf 17:00 gaan we met elkaar eten. Om 18:00 uur begint de eerste workshopronde en om 19:30 uur begint de afterparty. Er zijn verschillende soorten workshops (sportief, dans, lofprijs en het goede gesprek met elkaar en/of met God).
    U mag op elk moment binnen komen en deze dienst met ons meemaken! Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er een speciaal programma, ook aan hen wordt gedacht. Er is alleen geen crèche aanwezig.

    Ook als u niet gelovig bent, is dit feest geschikt voor u!