Meteen naar de inhoud

Themadienst ‘Wie zie jij?’ op zondag 24 november 2019

    Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Jezus zegt: ‘Alles wat je voor hen doet, doe je voor Mij.’ Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Tot Heils Des Volks is een organisatie die oog heeft voor prostituees, verslaafden, dak- en thuislozen – oog voor mensen.

    Op zondag 24 november 2019 zal er in de Kerk van de Nazarener – Hoeksche Waard een dienst gehouden worden met het thema ‘Wie zie jij?’ Simone Schoemaker, verbonden aan THDV, zal in deze dienst over dit thema komen spreken.

    Aanvang is om 10.30 uur in muziekcentrum Prinses Juliana, Industrieweg 5 in Klaaswaal. Voor kinderen van 0-4 jaar is er crèche. Kinderen uit groep 1-8 hebben hun eigen dienst. Van harte welkom!