Meteen naar de inhoud

Kapel en stilteplek bij Hoeckenisse

    Een plek om God te zoeken, eventjes stil te zijn, een kaars te branden, een gebed voor iemand of jezelf opschrijven. Met het kapelletje en de stilteplek bij de Hoeckenisse willen wij een plek creëren waar mensen in contact komen met God. Een plek om je zorgen en angsten bij God achter te laten.

    Het idee van de stilteplek is gebaseerd op de Klaagmuur in Jeruzalem waar ook briefjes tussen de stenen gestopt kunnen worden en mensen hun diepste verlangens en gebeden kunnen uiten.

    We hopen dat mensen stoppen met fietsen, uit de auto stappen en tijdens een wandeling de dijk aflopen om een kijkje te nemen in de kapel. Of eventjes gaan zitten bij de gebedsboom. Dit gebeurt ondertussen ook en dat is goed om te zien. Van zondag tot en met vrijdag zal de kapel open zijn. De stilteplek buiten is altijd vrij om te bezoeken.

    Als je een kijkje neemt, schrijf gerust een gebed op. Wil je dat er voor jou gebeden wordt? Neem dan contact op met ons en ervaar hoe krachtig en herstellend onze God wil werken in jouw leven.