Meteen naar de inhoud

Feest van ontmoeting in Hoeckenisse op 19 september

  Startzondag met sing-in

  Zondag 19 september is de startzondag van onze kerk en hiervan maken we een feest van ontmoeting. Dit feest begint om 11.00 uur met een voor iedereen toegankelijke sing-in. Het feest wordt gehouden op het parkeerterrein bij het gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal op Molendijk 55, 3286 BG (naast de Brandweerkazerne).

  Hou je van zingen, ben je gek op muziek, verlang je ernaar iets van Gods liefde voor mensen te ervaren, dan ben jij van harte welkom! We zingen liederen uit de oude doos, liederen voor kinderen en uiteraard nieuwe liederen.

  Ontmoeting

  Na afloop is er een hapje en een drankje voor iedereen, en is er ruim de tijd om elkaar te ontmoeten. Ook is er uitgebreid de gelegenheid om ons gebouw De Hoeckenisse te bekijken. Wij zijn dit gebouw flink aan het opknappen zodat het weer een maatschappelijk functie krijgt. Ben je benieuwd, sluit je dan aan bij één van de rondleidingen.

  Activiteiten de jeugd

  Voor kids en tieners is er van 13:00 tot 17:00 uur een groot springkussen met eromheen sportvelden en verschillende spellen. Je bent ook welkom om alleen hiervoor langs te komen. Neem dan gelijk een gratis suikerspin mee.

  In verband met dit feest is er géén dienst op zondagmorgen.