Meteen naar de inhoud

Themadienst ‘Story of een Migrant’ op 20 februari 2022

  Vooroordelen?

  Noem voor jezelf eens een paar vooroordelen op die jij hebt, of die anderen kunnen hebben, over migranten? De volgende vraag is natuurlijk of deze vooroordelen ook kloppen, want waar zijn deze op gebaseerd? Heb jij ook weleens de andere kant van het verhaal gehoord? Ben jij ook nieuwsgierig en geïnteresseerd naar het verhaal van een migrant?

  Voorstelling Story of a Migrant

  Op zondag 20 februari komt er een groep migranten, vanuit de Kerk van de Nazarener Utrecht, bij ons in de dienst een voorstelling geven met de titel ‘Story of a Migrant’. Zij gaan ons hún verhaal vertellen. Het verhaal van hún vlucht, van hún aankomst in Nederland en hoe zij integreren in ons land. Zij gaan ons meenemen op een reis die je niemand toewenst. En toch… gaan ze ons ook op verschillende manieren vertellen waar zij de aanwezigheid van God ervaren hebben door heel het traject heen. De voorstelling is een afwisseling van o.a. verhalen, Arabische muziek, sketches en videofragmenten.

  De voorstelling brengt uiteraard ook enige kosten met zich mee. Je mag daarvoor een gift overmaken op het rekeningnummer van de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard: NL35RABO0369972848 o.v.v. Themadienst – Story of a Migrant.

  Uitnodiging en livestream

  Nodig mensen uit of maak ze attent op de livestream. Maar het zou natuurlijk geweldig zijn als jij Arabische mensen kent in jouw netwerk en deze zou meenemen/uitnodigen voor de dienst en/of aan hen de link opstuurt zodat ze de dienst kunnen volgen via de livestream. Hieronder dan ook de uitnodiging en de verwijzing naar de link voor de livestream in het Arabisch:

  يوم الأحد 20 فبراير ، سيتم تقديم عرض تقديمي حول موضوع “قصة مهاجر” في كنيسة الناصري ، العنوان: Industrieweg 5 في كلاسوال. ندعوكم بحرارة ونرحب بكم! ستكون أجزاء كثيرة من العرض باللغة العربية. يبدأ العرض في الساعة 10:30 صباحًا وينتهي حوالي الساعة 12:15 ظهرًا. إذا لم تتمكن من الحضور ، يمكن متابعة الخدمة عبر:

  We zien uit naar een bijzondere dienst waarin we onze Arabische en Nederlandse vrienden, vanuit de Kerk van de Nazarener in Utrecht, en al onze gasten een warm welkom mogen geven. Van harte aanbevolen!!