Ga naar de inhoud
Home » Samen eten zoveel leuker

Samen eten zoveel leuker

  Ontmoetingsmaatijd

  Elke derde vrijdag van de maand willen we een ontmoetingsmaaltijd organiseren in de Hoeckenisse. Deze maaltijd is voor iedereen die graag een ander wil ontmoeten! Niet alleen voor kerkgangers, maar juist voor alle dorpsbewoners. Van jong tot oud, alleenstaand of gezin, gewoon voor iedereen!

  Vanaf 17:45 uur ben je welkom voor de ontmoeting, rond 18:00 uur willen we starten met de maaltijd. Na de maaltijd is er alle gelegenheid om samen een spelletje te spelen, of gewoon een kopje koffie en/of thee met elkaar te drinken. De kosten voor de maaltijd zijn € 3,- per persoon en dit dient tijdens de avond contant afgerekend te worden.

  Data en locatie

  De avonden staan gepland op vrijdag16 september, 21 oktober, 18 november en 16 december 2022. De maaltijden zullen worden gehouden in de ontmoetingsruimte in de Hoeckenisse, achter de bibliotheek op de begane grond. Deze ruimte is goed bereikbaar voor mensen in een rolstoel of scootmobiel. En uiteraard ook voor ouders met een kinderwagen.

  Voor meer informatie en aanmelden zie onze website: www.samenetenindehoekschewaard.nl