Ga naar de inhoud
Home » Vrijdag 21 oktober weer ‘Samen eten, zóveel leuker!’ in De Hoeckenisse, Klaaswaal

Vrijdag 21 oktober weer ‘Samen eten, zóveel leuker!’ in De Hoeckenisse, Klaaswaal

    ‘Héérlijk gegeten in een hele fijne sfeer!’ Dat was één van de reacties na de try-out van ‘Samen eten’ op 16 septemberin gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal. Vrijdag 21 oktober staan de tafels opnieuw gedekt klaar voor een ontspannen avond van lekker eten en gezelligheid. Vanaf 17.45 uur staan de deuren open.

    Gezellig samen met anderen aan tafel, lekker eten en ontspannen praten –niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Heel wat ouderen, maar ook jongeren, zouden graag aanschuiven bij zo’n maaltijd. In gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal wordt daarom elke derde vrijdagavond van de maand een ontmoetingsmaaltijd georganiseerd. Voor jong en oud, alleenstaand of met het hele gezin, vegetariër of vleeseter –kortom, iedereen.

    Tijdens de try-out in september werd al snel duidelijk dat de avonden aansluiten bij een behoefte van veel mensen. Samen eten verbindt, verrast en brengt vreugde, in tijden waarin velen wel een mooie ervaring kunnen gebruiken. ‘Met een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht voor slechts 3 euro bereikbaar voor iedereen’, zei een van de gasten. En daarmee is er een geslaagd initiatief in het leven geroepen waar aanstaande vrijdag een vervolg aan wordt gegeven. ‘

    Samen eten’ wordt georganiseerd door de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard voor alle Hoeksche Waarders. De maaltijden in gebouw De Hoeckenisse worden gehouden in de vernieuwde, prachtig ingerichte ontmoetingsruimte achter de bibliotheek. Deze ruimte is goed bereikbaar, ook voor mensen in een rolstoel of scootmobiel of voor ouders met een kinderwagen.

    Zoek je gezelligheid, mooie contacten, warmte én lekker eten, dan ben je van harte welkom. Meld je wel even aan via samenetenindehoeksewaard.nl. Daar is ook meer informatie te vinden.