Ga naar de inhoud
Home » Paasviering met high tea na afloop

Paasviering met high tea na afloop

    Zondag 9 april vieren we Pasen. Dit feest is volgens veel christenen na Kerst het mooiste feest, omdat we dan vieren dat Jezus Christus de dood overwon. Jezus leeft! Hij maakt nieuw leven mogelijk voor alle mensen – een leven in vrede met God, bevrijd uit de knellende macht van zinloosheid, angst en dood.

    Het wordt een dienst met veel muziek, een inspirerende overdenking en na afloop een gezellige high-tea. Vrijwilligers van de Kerk van de Nazarener verzorgen de lekkere hapjes en gerechten, zowel zoet als hartig. Natuurlijk is ook gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met mensen van het pastorale team en voor gebed voor wie daar behoefte aan heeft.

    Voor deze Paasviering en de high-tea na afloop is iedereen van harte welkom. Ook jij! De dienst begint om 10.30 in gebouw De Hoeckenisse, in Klaaswaal.