Ga naar de inhoud
Home » Familievoorstelling Simon en Zo komt naar de Hoeksche Waard!

Familievoorstelling Simon en Zo komt naar de Hoeksche Waard!

  Paasvoorstelling van Simon en Zo

  Op zondag 24 maart 2024 komt Simon en Zo naar de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard. Doe mee in dit muzikale toneelstuk over Pasen en de opstanding van Jezus! De voorstelling is een echte familievoorstelling, geschikt voor jong en oud, vanaf groep 1 van de basisschool.

  Houd jij van zingen en toneel? Dan is dit echt iets voor jou! Kinderen mogen namelijk zélf meespelen in deze interactieve, muzikale voorstelling over de spannende gebeurtenissen tijdens Jezus’ laatste reis naar Jeruzalem. Dus trommel je ouders en je vriendjes op en kom op 24 maart naar de Kerk van de Nazarener in Klaaswaal.

  Ben je nieuwsgierig wat je kunt verwachten? Kijk alvast op YouTube naar Simon en Zo en geniet van en liedjes!  

  Praktische informatie

  • Zondag 24 maart 2024, 10.30 uur – 12.00 uur (zaal open vanaf 10.00 uur)
  • Koffie/thee/limonade staan voor je klaar.
  • Muziekcentrum Prinses Juliana, Industrieweg 5, 3286 BW Klaaswaal
  • De toegang is gratis