Ga naar de inhoud
Home » Burendag Hoeckenisse op 8 juni

Burendag Hoeckenisse op 8 juni

  Een goede buur is altijd welkom! En dus staan op zaterdag 8 juni, van 14.00-17.00 uur, de deuren van gebouw De Hoeckenisse aan de Molendijk 55 in Klaaswaal, wijd open voor de Burendag Hoeckenisse.

  Hoeckenisse

  Veel Hoekschewaarders kennen gebouw De Hoeckenisse in Klaaswaal als voormalige school uit hun jeugd. Anderen komen er voor de openbare bibliotheek of de Voorraadkast. Maar wist je, dat De Hoeckenisse sinds enkele jaren in handen is van de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard? Zij hebben het gebouw grondig verbouwd en opgeknapt. Het resultaat mag er zijn! Een goed moment dus, om de buren – alle inwoners van Klaaswaal en omstreken – uit te nodigen voor koffie met wat lekkers. En dat gebeurt op een feestelijke manier!

  Tussen 2 en 5 kun je binnenlopen voor rondleidingen door het gebouw en een presentatie over de verbouwing, en voor een gezellige ⁠high tea. Ook is er livemuziek door de eigen band, NZRTH, staat er een ⁠springkussen op het buitenterrein, en zijn er ⁠spelletjes voor de kinderen, en een ⁠dansworkshop voor jong en oud. Dit alles wordt gratis aangeboden door de Kerk van de Nazarener.

  De Kerk van de Nazarener is een christelijke kerk en wordt soms wel vergeleken met het Leger des Heils. Je geloof handen en voeten geven door klaar te staan voor anderen, dat kenmerkt de Kerk van de Nazarener.

  Poster Zomerfair KvdN Hoeksche Waard