Meteen naar de inhoud

Werk- en Getuigenisteam

Elke 3 jaar zendt de districtszendingsraad een Werk en Getuigenisteam uit naar een project van de Kerk van de Nazarener om daar gedurende 2 weken te helpen bouwen. Dit project wordt gekozen tijdens de zendingsjaarvergadering van het district waar afgevaardigden uit elke gemeente aanwezig zijn. Tijdens deze reis is er ook tijd om contacten te leggen met de lokale bevolking en kerkgemeenschap. Ook kunnen kinderactiviteiten worden opgezet indien mogelijk. Naast het dienstbaar bezig zijn voor anderen, werk je ook aan je eigen geestelijke ontwikkeling. Mensen van alle leeftijden zijn welkom, voor een ieder is er wel een taak te vinden. Financiën mogen geen belemmering zijn om mee te gaan.

Op http://www.dnmi.nazarene.nl/  kunt u onder Werk & Getuigenis zien waar de afgelopen jaren een team naar toe zijn gegaan en wat zij gedaan hebben.
In 2011 is er een team naar Albanië geweest om in Gorre constructie-werkzaamheden  uit te voeren. Hier zijn ook Alex en Edwin uit de Kerk van de Nazarener Hoeksche Waard mee geweest.
Het multi-functionele gebouw, kerk en ontmoetingsplaats , waarin ook een kindergarten is gevestigd en studies worden gegeven, werd verder uitgebreid en de speelplaats opgeknapt. Wilt u meer weten, neem dan contact op met de zendingsraad NMI Hoeksche Waard.