Meteen naar de inhoud

Evaluatie Week van Gebed 20-27 januari 2013

    We zijn al weer een aantal weken verder na de week van gebed waarin we vijf avonden achter elkaar in de Hoeckenisse bij elkaar kwamen.  Op die momenten hebben we gezongen met elkaar, gedeeld met elkaar en natuurlijk ook met elkaar gebeden. Nu zouden we graag willen weten hoe je het hebt ervaren. Of was je er niet bij? Dan vragen we ons af, waarom niet? Kortom, we willen gewoon alles weten wat je ervan hebt gedacht of je nu geweest bent of niet.

    Daarom hebben we hieronder een korte enquête geplaatst. We willen jullie verzoeken om deze zo snel mogelijk in te vullen (dat kan anoniem). Er is genoeg ruimte voor opmerkingen. We horen graag van je zodat we indien gewenst voor het volgend jaar dingen aan kunnen passen.

    Samen groeien is ook samen bidden want alles begint met gebed! En ook andersom ; samen bidden is ook samen groeien, samen groeien naar het beeld van Jezus.