Ga naar de inhoud
Home » Fotoimpressie van het doopfeest 6 juli 2014

Fotoimpressie van het doopfeest 6 juli 2014

  Afgelopen zondag, 6 juli, heeft in het zwembad van Klaaswaal een open lucht doopdienst plaats gevonden van de Kerk van de Nazarener Hoekse Waard. Onder grote belangstelling van gemeenteleden, belangstellenden,  familie en vrienden van de dopelingen, werden 5 mensen gedoopt door de predikant Frank van den Akker. Iedere dopeling had daarnaast ook nog een tweede persoon gevraagd om mee te helpen met het eigenlijke dopen door onderdompeling. Dit was iemand die in de afgelopen tijd veel voor hem of haar betekend heeft en een rol heeft gespeeld bij het ontdekken van de Liefde van God en het besluit om zich te willen laten dopen.
  Bij de volwassendoop (doop op geloof) verklaar je als dopeling in God te geloven en Jezus te willen volgen. Dit is een belangrijk besluit en reden voor een feest, wat vaak plaatsvindt nadat de dopeling zelf, in zijn of haar eigen leven, de realiteit van een Levende God ervaren heeft.

  In de dienst werd veel gezongen onder begeleiding van de band en de voorzangers. Iedere dopeling had een, vaak ontroerend, en inspirerend getuigenis, waarin hij of zij vertelde hoe het besluit gekomen was om zich te laten dopen.

  Na de dienst was er gelegenheid tot feliciteren en een praatje, onder het genot van een hapje en een drankje.

  Hieronder volgt een fotoimpressie.

  [Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”slideshow” theme_id=”1″ gallery_id=”1″ sort_by=”order” order_by=”desc” slideshow_effect=”fade” slideshow_interval=”5″ slideshow_width=”500″ slideshow_height=”300″ enable_slideshow_autoplay=”1″ enable_slideshow_shuffle=”0″ enable_slideshow_ctrl=”1″ enable_slideshow_filmstrip=”1″ slideshow_filmstrip_height=”90″ slideshow_enable_title=”0″ slideshow_title_position=”top-right” slideshow_enable_description=”0″ slideshow_description_position=”bottom-right” enable_slideshow_music=”0″ slideshow_music_url=”” watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

  Tags: